HTML

INGYEN FILM LETÖLTES

INGYEN FILM LETÖLTES

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hazugságok Hálója letöltése Body of Lies dvd film letöltés ingyen most!

2010.04.24. 13:31 INGYEN-LETÖLTÉS

LETÖLTÉS ITT

Film műfaja: akció dráma thriller

Hossza: 128

A Hazugságok hálója (Body of Lies) Ridley Scott 2008-as filmje David Ignatius azonos című, Magyarországon a film bemutatójával egy időben megjelent regénye alapján. A forgatókönyvet William Monahan írta, a főszerepben pedig Leonardo DiCaprio és Russell Crowe látható. A munkálatok Washington D.C.-ben, Európa, Marokkó és a Közel-Kelet helyszínein folytak. Az észak-amerikai bemutató 2008. október 10-én volt, míg a magyar november 27-én.

Operatőr: Russell Carpenter

Hazugságok Hálója

Cast: Leonardo DiCaprio, Russell Crowe, Mark Strong

Premier: 2008-11-27

GYORS LETÖLTÉS

Kattints ide a Hazugságok Hálója film letöltéséhez!

Rövid film bemutató: Roger (Leonardo DiCaprio) mindenhonnan kijut: akkor is megússza a bevetést, ha mindenki más odavész. Ő a CIA legjobb ügynöke, aki már rég elvesztette saját egyéniségét: sosem több saját, még le nem leplezett álnevénél és - személyiségénél. Ed Hoffman (Russell Crowe) szintén a Cég veteránja, de egészen másképp dolgozik. Szép kertvárosi házában ülve, a laptopja segítségével harcol. A terepen mozgó embere minden mozdulatát ő irányítja, még azt is ő mondja meg, honnan jön a következő lövés. Egy új terrorista vezér nyomában járva Roger bizonytalan szövetségre lép a jordán titkosszolgálattal, és megpróbál beépülni a titkos pénzátutalások és önkéntes mártírok világába. Irakon, Jordánián, Dubain és Washingtonon át üldözi az emberét, de minél közelebb kerül hozzá, annál több hazugságba ütközik a terepen és otthon. Az átverések közt tévelyegve már a szövetségesek sem érnek többet, mint legutóbbi megszegett ígéretük, és a bizalomnál nincs veszélyesebb, öngyilkos taktika.

Szólj hozzá!

Címkék: dvd hazugságok hálója ingyen letöltés film letöltés hazugságok hálója divx letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-film-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr891947841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása