HTML

INGYEN FILM LETÖLTES

INGYEN FILM LETÖLTES

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Constantine: A démonvadász mozi film letöltése ingyen Constantine: A démonvadász dvd film letöltés Constantine mozifilm ingyen letöltés információk!

2010.04.20. 17:33 INGYEN-LETÖLTÉS

Vágó: Craig McKay

LETÖLTÉS AZONNAL

GYORS LETÖLTÉS

Film trailer:

Leírás: John Constantine szerepében a Mátrixból ismert Keanu Reeves újabb túlvilági ellenféllel találja szemben magát ebben a lebilincselő természetfeletti thrillerben, amely Los Angelesben játszódik. A szellemvilág határai leomlottak és a Földön elszabadult a pokol... Constantine, a démonvadász kezében egy keresztből átalakított puskával, oldalán egy mindenre elszánt zsaruval (Rachel Weisz) apokaliptikus háborúba indul. És az égnek hála, a mi oldalunkon áll.

Tetszési index: 6.7

Ingyen Constantine: A démonvadász letöltés!

Az emberi érzékek számára felfoghatatlan vidékeket különös lények, angyalok és démonok népesítik be, tetteik sokszor a mi világunkban is következményekkel járnak. John Constantine magándetektív ebben a másik világban is járatos. Ugyanis megjárta már a poklot - szó szerint. A természetfeletti ügyekre specializált nyomozó egyik nap a szokásosnál is nehezebb ügybe botlik. Megbízója nem hisz a túlvilágban. A rendőrnő eddig csupán a kézzelfogható bizonyítékokban hitt, most azonban még az ördöggel is szövetséget kötne, hogy megtalálja ikertestvére gyilkosát.

Film műfaja: akció dráma fantasy

Company: Warner Bros. Pictures

Constantine: A démonvadász

Szereplők: Keanu Reeves, Rachel Weisz, Tilda Swinton

Szólj hozzá!

Címkék: film letöltés dvd letöltés mozifilm letöltés constantine: a démonvadász divx letöltés constantine: a démonvadász film

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-film-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr401937576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása