HTML

INGYEN FILM LETÖLTES

INGYEN FILM LETÖLTES

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kontroll dvd film ingyen letöltés Kontroll premier film letöltés Kontroll film letöltése ingyen most!

2010.04.21. 15:53 INGYEN-LETÖLTÉS

A film szereplői: Csányi Sándor, Mucsi Zoltán, Pindroch Csaba

Playtime: 105

A Kontroll meghatározhatatlan műfajú film. Egyes kritikusok krimi-akció-thrillernek, mások vígjátéknak, ismét mások társadalomszatírának tartják. Eme, a posztmodern filmművészetben szokásosan többrétegű és műfajilag sokszínű (eklektikus) alkotás mind képi- és hangulatvilágában, mind cselekményében valóban tartalmazza a fenti stílusok elemeit, sőt a „misztikus pszichotriller” (ld. Twin Peaks) elemei is megtalálhatóak benne. Műfaji és cselekményi eklekticizmusát többen tekintik koncepciótlanságnak, és a film egyik legfőbb hibájának róják fel, mondván, hogy ez a túl sok szálat megragadni akaró, igazán egységes történet híján lévő alkotás nem egyéb hatásvadász reklámklipek összefüggéstelen halmazáná

Kontroll

Fényképezte: Russell Carpenter

Kiadó filmstúdió: Café Film

Kontroll mozi film letöltés inditása!

Mozifilm előzetes:

Style: vígjáték dráma misztikus

Film ismertető: A film a mese és a valóság speciális keveréke lent, a föld alatt. Történet egy furcsa fiatalemberről, Bulcsúról, az ellenőr társakról, akik egytől-egyig szeretnivaló figurák, egy rivális ellenőr brigádról, a sínezésről… … és talán a szerelemről, az újrakezdésről. Az utasok és a jegyellenőrök jól ismert drámai, de legtöbbször komikus viszonyáról… A metróvezetőség embereiről, akiknek mindennél fontosabb az utasok metróba vetett hite, és ezért mindent meg is tesznek... Egy időről-időre feltűnő figuráról a Gyalogkakukkról, aki magát az Utazók Felszabadítása Társaság tagjának tartja, és ezért állandóan lefújja az ellenőröket, hogy azok heves izgalmak közepette üldözni kezdjék őt a folyosókon, peronokon, mozgólépcsőn és persze eredménytelenül. Bár egyszer… És itt van Béla, a bukott mozdonyvezető, aki ugyanolyan otthon van ebben a kitaszított világban, mint Bulcsú. És Szofi, a lánya, akibe beleszeret Bulcsú azonnal, még ha a nagy Ő mackó jelmezbe is bújt. De köztük van egy Árnyék, egy gyilkológép. Senki sem tudja ki ő. Talán csak Bulcsú. És ekkor lesz a westernfilmekből jól ismert, a legvégső, a mindent eldöntő csata, Jó és Rossz között. Vígjáték, thriller és dráma keveréke, az utóbbi évek legkülönlegesebb és egyik legsikeresebb magyar filmje, igényes közönségfilm, mely megnevettet, szórakoztat és elgondolkodtat. A filmet Antal Nimród rendezte, aki eddig főleg reklámfilmek és videóklipek rendezőjeként vált ismertté, bár Biztosítás címmel kisjáték filmet is forgatott. A Kontroll az első nagyjátékfilmje. A film végig a mélyben, egy meghatározatlan városban, a metróban játszódik. Az alkotók különös nehézségekkel kerültek szembe a forgatás során: a legnagyobb kihívás az volt, hogyan lehet 35 nap alatt elkészíteni egy játékfilmet, úgy hogy naponta csak négy és fél órát lehet forgatni. A Kontrollt ugyanis a budapesti metró állomásain, alagútjaiban forgatták, de kizárólag éjszaka, üzemszünetben.

GYORS LETÖLTÉS

LETÖLTÉS AZONNAL

Szólj hozzá!

Címkék: film letöltés kontroll letöltés ingyen kontroll divx

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-film-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr641940173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása