HTML

INGYEN FILM LETÖLTES

INGYEN FILM LETÖLTES

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A múmia film letöltés most!

2010.04.23. 19:11 INGYEN-LETÖLTÉS

LETÖLTÉS ITT

A múmia egy 1999-ben bemutatott színes amerikai kalandfilm, melyet Stephen Sommers írt és rendezett. Eredeti címe The Mummy, főszereplői Brendan Fraser, Rachel Weisz és Arnold Vosloo. Az eredetileg alacsony költségvetésű horrorfilmnek szánt alkotás az 1932-es azonos című film alapján készült, melynek főszereplője akkor Boris Karloff volt.

Filmbemutató trailer:

A múmia dvd film LETÖLTÉS START

Editor: Craig McKay

A múmia

Műfaja: akció kaland fantasy

A film szereplői: Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah

Release date: 1999-06-24

Rövid ismertető: Az ókori Théba falai között tiltott szerelemre lobbant Imhotep főpap és a fáraó szeretője. Bűnükért halálra ítélik Osiris főpapját és a lányt. Imhotep férgektől nyüzsgő teteme háromezer évig feküdt Hamunaptra elveszett városában. 1925 nyarán azonban néhány elszánt kincsvadász rábukkan az ősi sírra. Akaratukon kívül kiszabadítják Imhotep szellemét, amely egy elátkozott egyiptomi papban kel új életre. Rick O'Connell és a többi kalandor igyekeznek megszabadulni a szörnyű átoktól, amely a borzalmak 3000 éves szellemének feltámadásával fenyegeti őket és az emberiséget.

LETÖLTÉS AZONNAL

Director: Stephen Sommers

Szólj hozzá!

Címkék: letöltés ingyen divx letöltés premier film a múmia mozifilm a múmia mozifilm letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-film-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr111946274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása