HTML

INGYEN FILM LETÖLTES

INGYEN FILM LETÖLTES

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ken Park mozi film letöltés Ken Park premier film letöltése itt!

2010.04.22. 20:28 INGYEN-LETÖLTÉS

Stílus: dráma (Műfaj) (Műfaj)

IMDB score: 6.0

A Ken Park mozifilm letöltés elindításához kattints ide!

Cast: Adam Chubbuck, James Bullard, Seth Gray

Játékidő: 96

LETÖLTÉS AZONNAL

Tartalom: Négy tinédzser, négy gyerekkori barát - három fiú és egy lány - élete tárul fel előttünk: az erőszak, a szex, a gyűlölet, a szeretet és az érzelmi zavarodottság minden fázisával. Claude gördeszkás srác, aki egyszerre gyűlöli és szereti apját. Shawn inkább a szex iránt érdeklődik: halálosan belezúg barátnője húsz évvel idősebb anyjába. Peaches, a társaság lánytagja mindenáron el szeretne menekülni otthonról őrülten bigott apjától. Tate eközben nagyszülei túlzottan gondoskodó szeretetétől szenved. És persze ott van az ötödik haver is: Ken Park, de ő már csak múlt időben... A tabufilmjeiről ismert Larry Clark (Kölykök, Genya) új filmje emlékezetes botrányt kavart a Velencei Filmfesztiválon, és több országban kiváltotta a cenzorok haragját is.

LETÖLTÉS

Író: Larry Clark (stories)

Ken Park

Larry Clark és Ed Lachman filmjét, a Ken Parkot már megelőzte a híre - igaz, ez részben a forgalmazó érdeme, akinek azért mégiscsak alapvető érdeke a figyelemfelkeltés. Tény, hogy a film a velencei filmfesztiválon komoly botrányt kavart, Ausztráliában betiltották, és, ha minden igaz, akkor szülőhazájában, Amerikában csak jócskán megvágva lesz forgalmazható, tehát ez nem puszta felhajtás, hanem tényleg van valami, ami miatt ez a munka komoly felháborodást tud kiváltani. Régen az ember azt hitte, hogy ha valamin a nagyközönség kiakad, az minden bizonnyal jó dolog, de minimum érdekes, de sajnos újra meg újra rá kell jönnünk, hogy az, ami botrányos még nem szükségszerűen jó, és az sem biztos, hogy érdekes.

Szólj hozzá!

Címkék: film letöltés dvd letöltés mozifilm letöltés ken park ingyen letöltés ken park divx

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-film-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr731943544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása